Inspiration og gode ideer til din kolonihave

Inspiration og gode idéer til dit kolonihavehus

Mangler du tips og idéer til indretning af kolonihavehuset, så er her en samling af artikler til inspiration. Der vil løbende komme nye artikler til, så kig forbi igen og få det bedste ud af dit kolonihavehus.

Ved forsikring af dit kolonihavehus, så er der et par forhold du skal være opmærksom på: Forsikring af kolonihavehus

BT.dk har lavet en god guide til hvordan du selv kan lave automatisk vanding af potteplanter og krukker imens du er på ferie.
vanding

Fugt i kolonihavehusetFugt i dit kolonihavehus kan medføre synlige skader samt mug og skimmelsvamp, specielt i vinterhalvåret. Her er et par gode ideer til at afhjælpe problemet, herunder fugtfjerner.

Myrer er trælse at have i kolonihaven og huset og derfor ønsker vi at komme af med dem. Der findes flere muligheder for bekæmpelse, udover myregift og myrelokkedåser så er her en opskrift på giftfri myregift du selv kan lave.

myre bekæmpelse uden gift

Det er nemt at lave gode billige havemøbler af paller til kolonihaven og dit kolonihavehus. Du kan være heldig at skaffe engangspaller gratis ved en lokal virksomhed, ellers koster en alm. EU palle lige under 100 kr. pr. stk..

Fix ide så saltet ikke klumperFix ide til at undgå klumper i saltet. Da der i de fleste tilfælde ikke er varme i et kolonihavehus så kan der godt være problemer med fugt. Fugten medfører at det klumper og ikke kan komme ud af saltbøssen. Ærgerligt for dig og fin æggemad eller tomatmad...

Hyggelig belysning i haven er med til at skabe den gode stemning i kolonihaven og omkring dit kolonihavehus, her er en inspiration til selv at lave det ud af konservesdåser.